Robi , 33

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

sheged, Csongrád, Hungaria
Shiko sa afër jeni ti dhe Robi
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 24-32 vjeç

15 interesa

Dashuri
Përkëdhelje
Të shikoj filma
Kafe
Miqësi
Sinqeriteti
Gatim Shtëpie
Udhëtime me Makinë
Të puthem
Undhëtime
Ushqim i mirë
Makina
Internet
Ecje Buzë Detit
Udhëtime fundjave

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Hungarisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!