Szilárd , 26

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

sheged, Csongrád, Hungaria
Shiko sa afër jeni ti dhe Szilárd
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-28 vjeç

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq

Gjuhë

Hungarisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!