Barča , 26

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Pragë, Prague Independent City, Republika Çeke
Shiko sa afër jeni ti dhe Barča
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 23-36 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!