Hasan , 28

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Tiszapalkony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungaria
Shiko sa afër jeni ti dhe Hasan
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 24-37 vjeç

Gjuhë

Turqisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!