, 23

0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Changshang, Hunan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe 艳
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 19-38 vjeç

Gjuhë

Gjuha Kineze

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka 艳