Anja , 27

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Semedela, Obalno-kraška regija, Sllovenia
Shiko sa afër jeni ti dhe Anja
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-31 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Sllovenisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!