Elturco , 48

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

keln, Nordrhein-Westfalen, Gjermania
Shiko sa afër jeni ti dhe Elturco
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 37-50 vjeç

Gjuhë

Gjermanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!