Марина , 43

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Krasnoyarsk, Krasnoyarsk Krai, Rusia
Shiko sa afër jeni ti dhe Марина
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 42-48 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq

Gjuhë

Rusisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!