Влади , 28

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Krasnoyarsk, Krasnoyarsk Krai, Rusia
Shiko sa afër jeni ti dhe Влади
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-30 vjeç

Gjuhë

Rusisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!