Domininkas , 54

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Mazeikiai, Telšių, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Domininkas
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 44-57 vjeç

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Domininkas