Sammy , 44

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
4
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Mia... Të gjitha

Vendndodhje

Tubruq, Bengasi, Libi
Shiko sa afër jeni ti dhe Sammy
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë

4 interesa

Pica
Sporte
Kinema
Muzikë

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Sammy