Fadi , 26

Merr lidhjen në app celular
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Hamburg, Hamburg, Gjermania
Shiko sa afër jeni ti dhe Fadi
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-35 vjeç

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!