Bojan , 30

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Kragujevac, Serbia (General), Serbia
Shiko sa afër jeni ti dhe Bojan
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Bojan