Alin , 34

Merr lidhjen në app celular
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Brașov, Brașov, Rumania
Shiko sa afër jeni ti dhe Alin
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 22-56 vjeç

Gjuhë

Rumanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!