Люба , 63

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Stokholm, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Люба
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 60-73 vjeç

Gjuhë

Bullgarisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Люба