Luka , 25

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Luka
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-38 vjeç

2 interesa

Basketboll
Handboll

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!