Aleksandar , 31

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
7
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Masin... Të gjitha

Vendndodhje

Črešnjevci, Pomurska regija, Sllovenia
Shiko sa afër jeni ti dhe Aleksandar
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-34 vjeç

7 interesa

Relaksim
Të dëgjoj Muzikë
Gatim Shtëpie
Sporte
Miqësi
Komedi
Njohje me persona

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Aleksandar