Mare , 34

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Perast, Kotor, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Mare
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 23-36 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!