Antonio , 53

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Seville, Sevilla, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Antonio
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 44-56 vjeç

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!