Massoud , 27

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
1
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Dalby, Skåne, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Massoud
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 20-30 vjeç

1 interes

Sporte

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Heej

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!