Gabrielė , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Siauliai, Šiaulių, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Gabrielė
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 21-25 vjeç

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq

About me

Ig-gabrielekaii😋

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Gabrielė