Josefin , 34

Merr lidhjen në app celular
16
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Hedemora, Dalarna, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Josefin
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 27-40 vjeç

16 interesa

Sofias Änglar
Den svenska björnstammen
Zara Larsson
Unga föräldrar
Les twins
The Best Videos
Idol
HOME - WATCH THIS MOVIE!
Ben & Jerry's
Maria Montazami
Stiftelsen
YouTube
Jennifer Lopez
Spotify
Debbie Brown Cakes
Hela Sverige bakar

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!