Livia , 47

Merr lidhjen në app celular
7
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

napoli, Campania - Napoli, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Livia
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 43-56 vjeç

7 interesa

Claudia Megrè
Gino Strada
American Express
Benji & Fede
01Distribution
Maurizio Filisdeo
Fabrizio Corona

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Livia