Jo Li , 40

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Kedainiai, Kauno, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Jo Li
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 28-49 vjeç

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!