Gabrielė , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
16
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Siauliai, Šiaulių, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Gabrielė
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 21-25 vjeç

16 interesa

Akullore
Deti
Të rrij zgjuar deri vonë
Horror
Ushqim i mirë
Ecje Buzë Detit
Malet
Tatuazhe
The Simpsons
Basketboll
Fruta
Harry Potter
Nike
Muzikë
Natyrë
Bregdet

Të dhënat personale

Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq

About me

🏀🌏🍽💐💙🏕🚘🌊 Ig-gabrielekaii♥

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Gabrielė

Rrjetet sociale

  • 699 ndjekës

    Lidhur