Jurgita , 27

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Karpenai, Šiaulių, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Jurgita
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 24-37 vjeç

Të dhënat personale

Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jurgita