Justina , 25

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Kaunas, Kauno, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Justina
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 23-33 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!