Jan , 43

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Prešov, Prešovský, Sllovakia
Shiko sa afër jeni ti dhe Jan
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 32-45 vjeç

Gjuhë

Sllovakisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jan