Željko , 27

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Mojkovac, Mojkovac, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Željko
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-29 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Željko