Sasa , 49

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
5
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Bijelo Polje, Bijelo Polje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Sasa
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-55 vjeç

5 interesa

Tё qeshurit
Muzikë
Komedi
Sporte
Relaksim

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Sasa