Jugoslava , 52

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Jugoslava
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 37-48 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!