Jelena , 40

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Podgoricë, Podgorica, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Jelena
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 37-50 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Paraqitja:
Me kё jetoj:
Fёmijё:
Alkool:

Gjuhë

Serbisht