Vasilis , 23

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
9
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Thessaloniki, Central Macedonia, Greqia
Shiko sa afër jeni ti dhe Vasilis
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-25 vjeç

9 interesa

Ushqim i mirë
Të shikoj filma
Kafe
Fiskulturë
Akullore
Argëtim
Relaksim
Not
Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Περιπετιωδης

Gjuhë

Greqisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!