Jerko , 51

Merr lidhjen në app celular
2
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Karlskrona, Blekinge, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Jerko
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 40-53 vjeç

2 interesa

Severina
Besplatni filmovi

Gjuhë

Kroatisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jerko