Boki , 24

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Podgoricë, Podgorica, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Boki
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-45 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!