Rade , 26

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Bijelo Polje, Bijelo Polje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Rade
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-28 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Rade