Elda , 22

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Tiranë, Tiranë, Shqipëria
Shiko sa afër jeni ti dhe Elda
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 35-60 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Elda