Arfin , 37

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Kotor, Kotor, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Arfin
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 26-43 vjeç

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!