Deimantė , 18

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Panevezio Apskritis, Panevėžio, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Deimantė
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-25 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Deimantė