Željko , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
4
miqtë
e tij

Vendndodhje

Dobrota, Kotor, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Željko
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-30 vjeç

4 interesa

Eva Andressa
Lexim
Udhëtime Ndërkombëtare
Arti

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Željko