Nevenka , 54

1
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

sss Të gjitha

Vendndodhje

Kotor, Kotor, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Nevenka
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

1 interes

Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!