Ana , 37

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
17
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Ana
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

17 interesa

YouTube
Besni Gliston
Mudre misli i izreke :-)
MBuy - Monika Posredovanje
RBD
Jednom kad sve ovo prodje
Najljepši citati velikih knjiž...
Eros Ramazzotti
Eurokrem
Sojiceve odvale....
Kourtney Kardashian
Deichmann
Sve za ljubav
Aca Lukas
Ana Kokić
Crnogorski Telekom
Ceca

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Ana