Bernard Owusu , 20

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
3
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Eda... Të gjitha

Vendndodhje

Huixin, Hainan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe Bernard Owusu
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 20-26 vjeç

3 interesa

Dencia
Kristiano Ronaldo
Samuel Inkoom

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Bernard Owusu