Daniel , 54

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
11
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Považská Bystrica, Trenčiansky, Sllovakia
Shiko sa afër jeni ti dhe Daniel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 43-56 vjeç

11 interesa

Dashuri
Sinqeriteti
Bregdet
Not
Të dëgjoj Muzikë
Grilata
Fast & Furious
Tё qeshurit
Ecje Buzë Detit
Sporte
Komedi

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Gjermanisht, Sllovakisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Daniel