Neko , 39

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Bijelo Polje, Bijelo Polje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Neko
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 35-48 vjeç

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Neko