Thomas , 49

Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Valencia, València, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Thomas
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 43-77 vjeç

Gjuhë

Frëngjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!