Jadranka , 54

Merr lidhjen në app celular
1
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Mrčevac, Tivat, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Jadranka
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 50-63 vjeç

1 interes

Cungu & Co

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jadranka