Mr Morad , 26

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
9
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

upsala, Uppsala, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Mr Morad
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-28 vjeç

9 interesa

Pica
Të dëgjoj Muzikë
Relaksim
Tё qeshurit
Futboll
Komedi
Kinema
Muzikë
Sporte

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Hello

Gjuhë

Anglisht, Frëngjisht, Arabisht, Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Mr Morad