Karina , 20

Merr lidhjen në app celular
42
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Vilnius, Vilniaus, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Karina
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 19-24 vjeç

42 interesa

VotOno Parties
Family Guy
The Twilight saga
AVATAR
Mr Bean
Джиган
Skype
Bruno Mars
Futurama
LMFAO
Home Alone
ICarly
Retro Dreamer
X Factor
Pringles
YouTube
The Simpsons
The Vampire Diaries
Fruit Ninja
Cartoon Network
David Guetta
Katy Perry
Britney Spears
Toffifee
Justin Bieber - Never Say Neve...
Miley Cyrus
Kung Fu Panda
Titanic
Edward Cullen
LNK TV
Justin Bieber
Scooby-Doo
Patrick Star
The Simpsons
Kitkat
Shakira
Breaking dawn part 2
Егор Крид
Megamind
Bruce Almighty
M&M's almond
Finding Nemo

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Turbūt draugiška blondinė 😃 Rusė 🤨 Nepasikėlus 🦌 tiesiog kai kurie daro išvadas nebendrave 🤨 ir nesuprantantis prikolu! 😂 Parašykit tiesiog labas 🙃 jei jums skambino iš dangaus kad dingo angelas tai ne aš! 🤯😂 Paprasta, žiauriai atvira 😃 neieškau žodžių kišenėje 🤭 Turiu teises kaip ne kaip išlaikiau 🤗🤯 #aycm bet vairuoju audi 🖕😘

Gjuhë

Rusisht, Lituanisht, Polonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Karina