Jovana , 22

Merr lidhjen në app celular
5
interesat
e saja

Vendndodhje

Rožaje, Rožaje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Jovana
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-31 vjeç

5 interesa

Pinkove zvezde
Vodafone Unlimited
Zorica Brunclik
Aca Lukas
Capitan Findus

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jovana